Suomen Glaukoomaseura ry - Finlands Glaukomförening rf
Koulutuspäivät 10.5.2019

Suomen Glaukoomaseuran kevätkoulutspäivät 2019 pidetään Helsingissä Suomenlinnassa 10.5.2019. Luvassa on mielenkiintoisia aiheita mm. uveiittiglaukomasta, glaukooman genetiikasta ja kirurgiasta. Tarkempi ohjelma näkyy alla kun klikkaat ko koulutuspäivää alla olevasta listauksesta.

Yhteiskuljetus M/S Panda lähtee Kauppatorin rannasta 8.30 ja koulutuksen päätteeksi on opastettu historiallinen kävelykierros Suomenlinnassa 17.00-18.30.

Koulutuspäiville on myönnetty teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi, 4 tuntia, silmätaudit.

1) Maksa osallistumismaksu joka on 120 € jäsenille ja 200 € ei-jäsenille. Tilinumero on FI20 1148 3000 2046 15. Kirjoita viestikenttään osallistujan nimi. Saaja on Suomen Glaukoomaseura.

2) Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Seuraa maksaa tietty iltapalasta ja kävelykierroksesta osallistujamäärän mukaan, joten ilmoittauduthan mukaan vain jos aiot osallistua.

Alla olevasta "Edelliset koulutuspäivät" linkistä näkyy edellisten kokousten ohjelma ja esitykset. Esitykset näkyvät vain kirjautuneille SGS jäsenille. Kirjaudu "Sign in" kohdasta. Mikäli sähköpostiosoitteesi on SGS rekisterissä, saat sähköpostilla salasanan. Salasana pysyy samana, vaikka pyydät sitä useamman kerran.

Tulevat koulutuspäivät
Otsikko
Paikka
Suomen Glaukoomaseuran koulutuspäivä 10.5.2019Suomenlinna, kokoustila Tenalji von Fersen