Suomen Glaukoomaseura ry - Finlands Glaukomförening rf

Hyvä Kollega ja Suomen Glaukoomaseuran jäsen!

Toivottavasti vuosi on alkanut hyvin.

Kevään koulutuspäivät lähestyvät. Ne pidetään historiallisessa ympäristössä 10.5.2019 Helsingissä Suomenlinnassa. Tieteellisen osuuden jälkeen on järjestetty opastettu Suomenlinnan kävelykierros. Huomioi, että yhteiskuljetus m/s Pandalla lähtee 8.30. Ilmoittautuminen kokoukseen ja siihen liittyvät ohjeet löytyvät "Koulutuspäivät" -kohdasta yläpalkissa. Koulutuksen hinta jäsenille on 120 €. Fiksua olisi ilmoittautuessa merkitä osallistuuko oikeasti iltapalalle ja kävelykierrokselle vai ei, jotta seura ei maksaisi tyhjästä.

Jos tämän kirjeen tieto tavoittaa joitakin ei-jäseniä, mainittakoon, että ei-jäsenten koulutuspäivän hinta on 200 €. Jäsenmaksu on 20 € ja liittymismaksua ei ole joten yhtälö on ilmeinen, kannattaa liittyä jäseneksi.

Kevätkoulutuspäivän ohessa pidetään myös sääntömääräinen SGS vuosikokous.

Vielä ehtii suunnitella kalenteriin myös viidettä pohjoismaista kokousta Nordic Glaucoma Meeting 24.-25.5.2019 Bergenissä. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen https://gyroconference.eventsair.com/ngm2019

Parasta kevättä toivoen,

Mika Harju